Wat leveren we talenten?

Ons team bestaat uit ambitieuze, ervaren en flexibele young professionals die de steun en toeverlaat zijn van onze talenten. Wij bieden hen volledige begeleiding op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Ook dragen wij bij aan het uitstippelen van hun carrière. Voor elk van onze talenten wordt een visie en strategie bepaald welke nauwlettend door ons team wordt aangehouden. Per samenwerking wordt uitgezocht of deze binnen de ambities en potenties van de talenten past.
Alleen zo behouden onze talenten hun creatieve visie, kunnen zij hun passie uitvoeren en het hoogst haalbare neerzetten in de door hun gecreëerde content. Met deze aanpak kunnen talenten zich volledig focussen, datgene doen waar hun kracht ligt én waar zij positieve energie uit halen.
Onze in-house expertise op het gebied van data zorgt voor onderbouwd advies. Team FIFTY-FIFTY staat te allen tijde klaar en is de sparringpartner voor alle talenten. We turn personalities into brands.

Wat leveren we merken?

Aan de hand van onze ervaring, expertise en ons netwerk dragen wij bij aan merkbeleving door merken te matchen met talenten. Wij voorzien merken van advies en data-expertise. Wij zijn een sparringpartner die adviseert en proactief meedenkt van concept tot uitvoering. Wij streven naar de meest succesvolle uitkomst van elke samenwerking voor zowel merk als talent.  
Samenwerken met FIFTY-FIFTY en onze talenten zorgt voor een positieve en waardevolle brand awareness voor merk en talent. Wij creëren authentieke, relevante en kwalitatieve content met een groot bereik.
Frank 'Slotta' FIFTY-FIFTY
FIFTY
About us photo
Meer weten
over ons
FIFTY